Hr -tryout

awards

Homepage

HR Software

Met Progreso kiest u voor HR software die uw bedrijfsprestaties optimaliseert. Als HR-professional krijgt u de handen vrij om aandacht te besteden aan wat echt telt. Wij ontwikkelden verschillende met elkaar aansluitende HR tools die samen één geïntegreerd HR softwarepakket vormen. U kan - afhankelijk van uw prioriteiten -  uw HR software laten meegroeien op het ritme van uw bedrijf.

Bekijk hier onze oplossingen

Istock 000018649965Medium

Rekruteer juist

De juiste man of vrouw op de juiste plaats. Dit vormt één van de grootste uitdagingen voor elke organisatie. Rekruteer extern de juiste mensen of vind in eigen huis de geschikte kandidaten. Onze Progreso HR tools begeleiden u doorheen alle rekruteringsactiviteiten. 

Ontdek deze modules

Istock 000017304080Medium

Ontwikkel talenten

Objectiveer de aanwezige slagkracht in uw organisatie. Ontdek welke competenties uw organisatie verder nodig heeft, vandaag én in de toekomst. Zet leertrajecten op en stippel een carrièreplanning uit om uw talenten te behouden én verder te ontwikkelen.

Ontdek deze modules

Istock 000010361608Xxxlarge

Realiseer uw doelen

Waar willen we naartoe? Zet krachtdadig de lijnen uit voor uw organisatie in zijn geheel, de verschillende afdelingen én elke individuele medewerker. Hoe draagt iedereen bij tot het uiteindelijke organisatiedoel? Beheer dit dynamisch proces en stel voortdurend uw doelstellingen bij.

Ontdek deze modules

Istock 000022448914Medium

Deel kennis

Laat de aanwezige kennis in uw organisatie optimaal renderen. Vermijd dubbel werk en stimuleer intern overleg om de aanwezige knowhow maximaal uit te wisselen. Geef een boost aan uw interne communicatie met een overkoepelend communicatieplatform dat werkt als een intern sociaal netwerk.

Ontdek deze modules

Istock 000021863792Medium

Digitale personeelsdossiers

Met Progreso HR software beheert u eenvoudig en digitaal al uw medewerkersinformatie. Voor elke medewerker werkt u vanuit één geïntegreerd digitaal personeelsdossier met zijn volledige historiek.

Ontdek deze modules


Alle online tools voor een sterk HR beleid!

Uw HR software groeit met u mee

modulair pakket

Onze HR software bestaat uit verschillende complementaire modules. U kan starten met één of meerdere van deze HR tools om nadien door te groeien volgens uw bedrijfsbehoeftes.

Lees meer

Uw volledige HR in één oogopslag

unieke dashboards

Dankzij de unieke dashboards behoudt u met de HR software van Progreso het overzicht over de belangrijkste HR-processen in uw bedrijf.

Lees meer

Bijkomend maatwerk altijd mogelijk

meteen gebruiksklaar

Wij leveren uw online HR software volledig gebruiksklaar, 100% geconfigureerd volgens uw behoeftes. Wanneer u dit wenst voorzien wij het nodige extra maatwerk.

Lees meer

Interne communicatie die werkt

uw organisatie als sociaal netwerk

Het optimaliseren en stroomlijnen van de interne communicatie in uw organisatie loopt als een rode draad doorheen Progreso HR software.

Lees meerNews & Events

wo
08
feb

“Tussen 2016 en 2018, met 2017 als scharnierpunt, verwachten we 140 000 nieuwe jobs”, zei Jan Smets, gouverneur van de Nationale Bank ...

Lees meer

wo
08
feb

Sedert enkele jaren verwelkomen wij in januari een IT- student van Sint-Lodewijk voor een praktijkstage op onze werkvloer. Het aanbod: de realiteit van een job in IT aan den lijve ...

Lees meer

wo
08
feb

“Algist Bruggeman is een Belgisch bedrijf gelegen in de de Gents kanaalzone en produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en ...

Lees meerNews & Events