Krachtig op elk HR-domein

Progreso biedt een passend antwoord op elke HR-uitdaging. Maak kennis met onze modulaire software en sta sterk op elk domein.

Onze hr-tools

Wat zeggen onze klanten?

Ablynx

Ablynx

Progreso is de beste qua kwaliteit, service en prijs

Guido Gielen is VP Human Resources. Toen hij in dienst kwam, viel hem meteen op dat het performance management van het personeel nog met pen en papier gebeurde. Dat performance management is nochtans cruciaal, merkt hij op: ‘het is een essentieel onderdeel als je de strategische doelstellingen van je ondernemingen wil realiseren.’ ‘Pen en papier: da’s niet langer houdbaar als je bedrijf blijft groeien’, weet Gielen. En dus ging hij op zoek naar een elektronische manier om de prestaties van het personeel te sturen, plannen en meten. Gielen: ‘naarmate je blijft groeien, stijgt ook de nood aan transparantie. Bovendien is de farmasector erg gereguleerd, ook als het over training van procedures en processen gaat. Een HRsysteem moet niet alleen performantie meten, maar ook flexibel genoeg zijn om andere noden op korte en lange termijn te voldoen.’ Dus ging Ablynx op zoek naar een partner die een efficiënte en effectieve tool voor elektronisch performance management bood. Gielen: ‘we zochten in België maar ook in het buitenland en hielden rekening met kwaliteit, service en prijs. Even belangrijk was echter dat het platform de mogelijkheid had om mee te evolueren naarmate ons bedrijf zelf verder groeit.’ Zo kwam Ablynx bij Progreso’s elektronisch performance management systeem terecht. Dat systeem laat het bedrijf objectieven bepalen, sharen en monitoren, zowel voor individuen als voor groepen. Die objectieven worden vertaald in Key Performance Indicators. De resultaten van het performance management systeem van Progreso zijn meteen positief, weet Guido Gielen. ‘Het is nu veel eenvoudiger geworden om op te volgen waar je medewerkers qua prestaties staan. Het werk is er makkelijker en efficiënter door geworden. Je kan de resultaten ook vlotter calibreren. En dat maakt de resultaten voor zowel management als personeel beter aanvaardbaar.’ Even belangrijk voor Gielen is de mogelijkheid die Progreso biedt om nieuwe modules toe te voegen. Denk daarbij aan training van het personeel. Gielen: ‘die nieuwe module zal ons toestaan om de opleidingsnoden van elk individu nauwkeurig op te volgen. Het besef dat Progreso mee met onze evoluerende HR-noden denkt en groeit, geeft me een prettig gevoel.’

Lees meer

 • Ablynx Ablynx grayscale
 • Algist Algist grayscale
 • Alpha Card Alpha Card grayscale
 • Aquafin Aquafin grayscale
 • AZ Delta AZ Delta grayscale
 • Belgoprocess Belgoprocess grayscale
 • Betafence Betafence grayscale
 • Clear Channel Clear Channel grayscale
 • ECS ECS grayscale
 • EuroChem EuroChem grayscale
 • Eurocontrol Eurocontrol grayscale
 • Familiehulp Familiehulp grayscale
 • FPC Gent FPC Gent grayscale
 • Groep zorg familie Groep zorg familie grayscale
 • Verstraete IML Verstraete IML grayscale

Alle klantenverhalen

Zorgeloze implementatie

Progreso is een standaardapplicatie en dus meteen gebruiksklaar: Onze implementatiemethodologie garandeert u een vlotte implementatie, zowel technisch als projectmatig, van validatie naar validatie, tot Go Live.

Blijvende ondersteuning

Elke overeenkomst die we sluiten, bevat een Service Level Agreement (SLA) met alle ins en outs over de operationaliteit van ons systeem. Zo kunt u te allen tijde op uw twee oren slapen, want u weet dat u op ons kunt rekenen, wanneer u expertise of ondersteuning nodig hebt.

Documentatie en opleiding

Een HR-softwareoplossing rendeert pas als die ook optimaal gebruikt wordt. Daarom geloven we dat training en documentatie cruciale aspecten zijn in het integreren van uw digitale HR-activiteiten in uw dagelijkse praktijk.

Data privacy & security

Welke Progreso HR tools u ook gebruikt, u kunt rekenen op compliance met de geldende richtlijnen omtrent data privacy & protection.

Events

We organiseren een klantendag, komt u ook?
27/09/2017

Het klinkt zo simpel en dat is het eigenlijk ook. Wij willen meer contact met onze klanten en organiseren daarom een evenement waar we ze bij elkaar brengen. Zo bouwen we samen een betere relatie op.

Lees meer
Gala Vlaamse HR-Ambassadeurs
12/10/2017

U bent overtuigd van het belang van een goede HR werking in uw organisatie of bedrijf? U gelooft bovendien in het nut van een inhoudelijk netwerkmoment waarin HRM alle aandacht krijgt?

Lees meer
VOV beurs
16/11/2017

Progreso is opnieuw hoofdsponsor van de tweejaarlijks VOV beurs; DE dag voor alle professionals actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM

Lees meer

Nieuws & blog

Het grote HR-debat
Het grote HR-debat "Werknemers willen voortdurend uitgedaagd worden"

Vandaag bij Trends: Het grote HR-debat. 10 sectorexperten, waaronder onze CEO, Luc Christiaens, bespreken de uitdagingen rond outplacement, digitalisering, onderwijs en employer branding.

Lees meer
Als kennis een vervaldatum heeft
Als kennis een vervaldatum heeft

Johan De Prijck is HR Directeur bij Eurochem. Bij EuroChem hangt de continuïteit van de productie af van een strikt kennisbeheer. Voor HR ligt de focus op kwalificaties en het tijdig (her)certifiëren ervan.

Lees meer
Touring
Touring ambieert een toekomstgericht performance appraisal systeem

De ambitie van Touring is om mobiliteit in al haar vormen te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat iedereen met een gerust gemoed op weg kan. Touring biedt pechverhelping en reisbijstand maar ook jurdisch, toeristisch of technisch advies.

Lees meer