Laat je inspireren tijdens de evenementen van Progreso

Bij Progreso bruist het van de activiteit. Op regelmatige tijdstippen zetten we de deuren open voor onze klanten en hun collega's.

We organiseren hiertoe inhoudelijke netwerkevents: onze Progreso Keynotes; maar ook workshops waarin we per sector peilen naar actuele onderwerpen die we dan kunnen vertalen als nieuwe functionaliteiten in onze software;  verder willen we onze klanten graag verderhelpen door de organisatie van user groups waarin we uitwisseling en kennisdeling vooropstellen.

Uiteindelijk neemt Progreso waar mogelijk ook deel aan externe events rond ons vakgebied zoals de Vlerick HR dag en de VOV beurs.   

Een compleet overzicht vind je hieronder. Tot snel @ Progreso!

 

VOV beurs

16 nov 2017

Progreso is opnieuw hoofdsponsor van de tweejaarlijks VOV beurs; Dé dag voor alle professionals actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM

HR Excellence Awards 2017

16 nov 2017

Voor de derde keer reeds werd Progreso genomineerd als Award Nominee en excellente HR Services provider. Op de Awards night zullen wij samen met de hele HR Community kunnen kennis nemen van de winnaars in de diverse categorieën, alsook uitwisselen over de boeiendste HR themas die ons allen vandaag bezighouden.

The Future of hr: digital and agile

28 nov 2017

Hr: ready for the challenges of the future? Onze wereld is volop in verandering. De effecten van de globalisering, digitalisering en demografie hebben een grote impact op de economie en de bedrijven. Alle klassieke paradigma’s over werk, werkrelaties, leiderschap, motivatie,… staan onder druk. Er is steeds meer onvoorspelbaar. Dit geldt ook voor de omgeving waarin bedrijven zaken doen.