Laat je inspireren tijdens de evenementen van Progreso

Bij Progreso bruist het van de activiteit. Op regelmatige tijdstippen zetten we de deuren open voor onze klanten en hun collega's.

We organiseren hiertoe inhoudelijke netwerkevents: onze Progreso Keynotes; maar ook workshops waarin we per sector peilen naar actuele onderwerpen die we dan kunnen vertalen als nieuwe functionaliteiten in onze software;  verder willen we onze klanten graag verderhelpen door de organisatie van user groups waarin we uitwisseling en kennisdeling vooropstellen.

Uiteindelijk neemt Progreso waar mogelijk ook deel aan externe events rond ons vakgebied zoals de Vlerick HR dag en de VOV beurs.   

Een compleet overzicht vind je hieronder. Tot snel @ Progreso!

 

Congres HR in de zorg en diensten

07 jun 2018

Dit congres, puur gericht op de zorgsector, is een jaarlijks initiatief van vzw VORM. Progreso is trots partner te zijn van deze dag vol inzichten, cases en uitwisseling. Onze klanten Groep Zorg en AZ Delta zullen er hun verhaal brengen van hoe hun HR –aanpak resultaten en verbondenheid op het werk impacteert.

15e Vlerick HR Day

13 jun 2018

HR practitioners meet HR academy 13 juni 2018, campus Gent

Gala Vlaamse HR-Ambassadeurs

25 okt 2018

Progreso is terug proud sponsor van dit jaarlijkse event waar de Award HR Ambassadeur van het jaar zal worden uitgereikt aan het bedrijf met de meest impactvolle HR Transformatie.