Medewerker als mede-eigenaar in de zorgsector
23 okt 2018

Medewerker als mede-eigenaar in de zorgsector

Medewerker als mede-eigenaar in de zorgsector

 

ZorgMagazine, het onafhankelijk professioneel tijdschrift voor de zorgsector zoomde in haar recentste editie in op “HR in de Zorg”. Voor Progreso een mooie gelegenheid om samen met haar klant Groep Zorg Heilige Familie enkele duurzame realisaties onder de aandacht te brengen.

 

Groep Zorg heeft enkele jaren geleden geopteerd voor de strategische peiler van groei en ontwikkeling. Vanuit een duidelijke toekomstvisie is toen ingezet op een HR beleid gericht op excellent functioneren. Er werd geïnvesteerd in een concept, in een proces en in een HR pakket dat dit alles zou faciliteren. Enkele jaren later is de meerwaarde gebleken zowel voor organisatie, medewerker en leidinggevende. Ook voor de accreditatie en het verwerven van het NIAZ-label is Progreso een zegen geweest, dixit onze klant.

 

Vanuit de baseline ‘Mensen centraal in zorg’ worden medewerkers mede-eigenaar van hun eigen ontwikkeling en groei. Vormingen, coaching, meter/peterschap en leiderschapsontwikkeling, het online Progreso platform faciliteert alle gerelateerde data op een pragmatische en eenvoudige manier. Niet enkel zorg- en verpleegkundigen hebben een eigen login, ook schoonmaak- en keukenmedewerkers maken vlot en actief gebruik van het systeem en zijn verheugd een visueel beeld te hebben op hun bijdrage en hun profiel.

 

Lees het volledige artikel hier

 

Meer weten over waarom Progreso de partner bij uitstek is voor het inzetten van HR data in een zorggerelateerde omgeving, stuur een mailtje naar marianne.dobbels@progreso.be of geef uw organisatieprofiel in via onze website waarna wij u spoedig contacteren http://www.progreso.be/nl/organisatieprofiel