Nieuwe klanten: Familiehulp, PXL en AZ Delta
01 dec 2016

 

Recent kozen Familiehulp, PXL en AZ Delta voor Progreso.

 

Familiehulp is een zorg- en dienstverlenende organisatie met 11.500 medewerkers die dagelijks bij de mensen thuis komen om zorg en ondersteuning te bieden. De zorg- en welzijnssector is in volle evolutie, Familiehulp wil ook in de toekomst soepel inspelen op nieuwe noden en opportuniteiten en investeert daarom volop in organisatiearchitectuur, opleiding en ICT. Progreso is verheugd met deze samenwerking omdat we alvast dezelfde waarden delen van proximiteit, dienstverlening en samenwerking.

 

PXL is een uiterst creatieve, ondernemende en innovatieve hogeschool in Limburg. PXL vat dit zelf samen in de formule “PXL = Professionals & Excellence”. Ze willen echte professionals afleveren die beantwoorden aan de X-factor, waarbij de X centraal staat in hun naam. Daarnaast zijn ze een hogeschool van vertrouwen, ondernemend en succesvol. Het spreekt voor zich dat Progreso zeer verheugd is over deze samenwerking, niet in het minst vanwege onze eigen passie voor elk educatief project, maar ook omdat een leeromgeving die inzet op talent, ontwikkeling en resultaat zo inspirerend is.

 

AZ Delta is een Algemeen Ziekenhuis met bijna 4000 medewerkers. Vandaag werken haar medewerkers vanaf 4 campussen, tegen 2019 zal het fusieziekenhuis een ultramoderne nieuwbouw campus in gebruik nemen in Rumbeke.  AZ Delta is een warme organisatie, met een innovatieve spirit, waar leren, delen en groeien hoog op de agenda staan. Progreso is zeer blij met deze samenwerking die niet enkel zal bijdragen aan het faciliteren van aan aantal HR processen zoals leren en functioneren, maar ook aan de voorbereiding van het accreditatieproces door het inzichtelijk maken van data.