Privacyverklaring kandidatenportaal

Beste bezoeker,

 

Via deze pagina willen wij u inlichten over hoe Progreso omgaat met de persoonsgegevens, die u via ons kandidatenportaal verstrekt.

 

Progreso verwerkt deze persoonsgegevens

  • voor het verschaffen en behouden van toegang tot de websites of bepaalde pagina's ervan.
  • om u toe te laten te solliciteren voor vacatures bij Progreso, en om uw kandidatuur op te volgen.
  • indien u aangeworven wordt, om uw contract als werknemer van Progreso te kunnen uitvoeren.
  • om de beveiliging van de door ons verwerkte gegevens te kunnen opvolgen

 

Uw persoonsgegevens worden enkel door Progreso verwerkt, en worden niet doorgegeven aan derden.

 

Door u te registreren als kandidaat, en deze privacyverklaring te aanvaarden, geeft u Progreso en haar bevoegde medewerkers uitdrukkelijk en ondubbelzinnig de toestemming om alle persoonsgegevens die u haar bezorgt via uw sollicitatie (CV, motivatiebrief, sollicitatieformulier, persoonlijke (telefoon)gesprekken) te verwerken. Progreso behandelt deze gegevens vertrouwelijk. Om u te registreren, verwerken wij volgende gegevens, waarbij de gegevens gemarkeerd met * verplicht zijn op te geven. Zonder deze verplichte gegevens kan u zich geen kandidaat stellen via het portaal:

  • achternaam*
  • voornaam*
  • telefoon
  • GSM*
  • e-mail adres*
  • land*
  • stad*
  • adres
  • geslacht
  • taal
  • hoe u de vacature gevonden heeft
  • company
  • gebruikersnaam*
  • paswoord*
  • dat u deze privacyverklaring aanvaard*

Indien u zich registreert als kandidaat via LinkedIn, worden volgende gegevens verstrekt door LinkedIn aan Progreso:

  • voorkeurstaal
  • id
  • voornaam
  • achternaam
  • e-mail adres
  • token
  • datum verzoek
  • vervaldatum
  • locatie:
    • naam
    • land
  • vaardigheden
  • foto
  • talen
  • werkervaring:
    • huidig J/N
    • titel
    • samenvatting
    • bedrijf
    • startdatum
    • einddatum

 

Progreso verwerkt uw IP adres om de toegang tot onze web sites te kunnen verzekeren. Uw IP adres wordt ook gelogged om de beveiliging van de door ons verwerkte gegevens te kunnen opvolgen.

 

Progreso is de Verwerkingsverantwoordelijke voor deze persoonsgegevens:

Progreso
Lange Lozanastraat 258
2018 Antwerpen

Tel.: 32-(0)3-289 20 00

E-mail: info@progreso.be

 

Progreso bewaart de door u verstrekte gegevens

  • indien u solliciteert en u wordt niet weerhouden: tot het afsluiten van uw kandidatuur, of langer wanneer u ons daartoe toestemming geeft.
  • indien u solliciteert en u komt in dienst: zolang nodig om uw contract als werknemer van Progreso te kunnen uitvoeren.
  • gedurende 6 maanden voor wat betreft het loggen van uw bezoek aan de web pagina’s, nadat u in het kandidatenportaal bent ingelogged.

 

U heeft steeds het recht om uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens in te trekken. In dat geval bewaren wij ze niet langer. U heeft eveneens het recht om uw gegevens op te vragen, te laten wijzigen of wissen, of een beperking van de verwerking ervan te vragen. U heeft ook het recht ons te vragen deze gegevens over te dragen.
U kan ons hiervoor contacteren via info@progreso.be of op telefoonnummer 32-(0)3-289 20 00.

 

Indien u meent dat uw Persoonsgegevens niet conform de GDPR beveiligd en/of verwerkt worden, heeft u het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.