Apéro Event - Employee Centricity @ Real Dolmen
27 mrt 2018

Apéro Event - Employee Centricity @ Real Dolmen

Employee Centricity @ Real Dolmen

Apéro Event – 27 maart 2018 – 16u00

 

Bij Real Dolmen staat de medewerker centraal!

William De Plecker, HR Director bij Real Dolmen licht het change traject toe dat Real Dolmen doorlopen heeft met als sluitstuk een volledige rebranding en een nieuw logo als kapstok voor employee centricity. Want de medewerker staat bij Real Dolmen altijd centraal.

 

Expect

Een inspirerend verhaal, inclusief facts & figures, in een aangename setting, in gezelschap van likeminded HR peers, met Marianne en Isabelle als gastvrouwen van dienst en William De Plecker die zijn interessante business case brengt.

 

Practisch

Locatie  Roosenberg - Patotterijstraat 1 - 9250 Waasmunster

 

16u00    Ontvangst

16u30    Start

17u30    Apéro

19u00    Einde

 

Marianne Dobbels van Progreso en Isabelle Van Hecke van HRbuilders verwelkomen jou graag op dinsdag 27 maart! Deelnemen is volledig gratis.

Save the date en bevestig jouw deelname per mail aan Marianne Dobbels.

Progreso focust zich 100% op de ontwikkeling en implementatie van HR software.  Alle relevante HR data worden op een eenvoudige manier gecentraliseerd, gevisualiseerd en gedeeld. Het systeem is user centric en groeit mee op het ritme van uw organisatie. Progreso volgt voortdurend de trends en evoluties op het vlak van HR en digital en integreert die in haar roadmap. Ons enthousiast team zorgt voor een vlotte en pragmatische implementatie en integratie van new ways of working. Uw meerwaarde: HR data die leven.

HRbuilders is a passionate, visionary ,European HR Interim Management leaderAt HRbuilders we are committed to connecting great HR people, providing you with valuable curated content and helping you as an HR professional to stay ahead of the curve. It is also our mission to shake things up in the in the sector of Human Resources and to look into the new ways of working in game changing companies.