Laat je inspireren tijdens de evenementen van Progreso

Bij Progreso bruist het van de activiteit. Op regelmatige tijdstippen zetten we de deuren open voor onze klanten en hun collega's.

We organiseren hiertoe inhoudelijke netwerkevents: onze Progreso Keynotes; maar ook workshops waarin we per sector peilen naar actuele onderwerpen die we dan kunnen vertalen als nieuwe functionaliteiten in onze software;  verder willen we onze klanten graag verderhelpen door de organisatie van user groups waarin we uitwisseling en kennisdeling vooropstellen.

Uiteindelijk neemt Progreso waar mogelijk ook deel aan externe events rond ons vakgebied zoals de Vlerick HR dag en de VOV beurs.   

Een compleet overzicht vind je hieronder. Tot snel @ Progreso!

 

HR en technologiebeurs @ HOWEST

30 mrt 2019

Maak HR slim, aangenaam en efficiënt Onze samenleving is in volle technologische verandering. We passen ons constant aan nieuwe ontwikkelingen aan en dit op tal van domeinen (gezondheid, recreatie, onderwijs, huishouden,…) Ook binnen HR doet nieuwe technologie haar intrede. Een modern HR vereist voortaan moderne tools. Maar kan die technologie zich ook aanpassen aan de vragen van een duurzaam HR? Kunnen computers HR-taken uitvoeren, die normaal enkel mogelijk zijn via menselijke intelligentie? Hoe kunnen we de nieuwe technologie gebruiken om het werk terug menselijk te maken? Kom het ontdekken op de eerste editie van HR en technologie.