Apéro Event - Mobility Shifters @ BMW Belux
20 nov 2018

Apéro Event - Mobility Shifters @ BMW Belux

Mobility shifters @ BMW Belux

Apéro Event – 20 november 2018 – 16u00

Ism Progreso en HR Builders

 

Voor BMW Belux vormen Mobility Shifters de uitdaging én de opportuniteit van de toekomst. HR Manager Tom Troch geeft er sedert 7 jaar vorm aan een toekomstgericht HR beleid. Het afstemmen van merk, business, ambitie en arbeidsvoorwaarden is een puzzle die permanent in beweging is.

 

Tom zal vanuit eigen ervaring toelichten hoe de invoering van het Flex Income Plan een hefboom met impact is gebleken op het vlak van mobiliteit.  Of hoe in een bedrijfsomgeving waar mooie wagens centraal staan creatief wordt omgegaan met mobiliteitsoplossingen voor het personeel.

 

Expect

Een inspirerend verhaal, inclusief facts & figures, in een aangename setting, in gezelschap van likeminded HR peers, met Isabelle en Marianne als gastvrouwen van dienst en Tom Troch die zijn interessante business case brengt.

 

Practisch

Locatie:  BMW Belux Trainingcenter - Lodderstraat 16, 2880 Bornem

 

16u00    Ontvangst

16u30    Start

17u45    Apéro

19u00    Einde

 

Isabelle Van Hecke van HRbuilders en Marianne Dobbels van Progreso verwelkomen jou graag op dinsdag 20 november!

Deelnemen is volledig gratis. Save the date en bevestig jouw deelname per mail aan Marianne Dobbels.

Progreso focust zich 100% op de ontwikkeling en implementatie van HR software.  Alle relevante HR data worden op een eenvoudige manier gecentraliseerd, gevisualiseerd en gedeeld. Het systeem is user centric en groeit mee op het ritme van uw organisatie. Progreso volgt voortdurend de trends en evoluties op het vlak van HR en digital en integreert die in haar roadmap. Ons enthousiast team zorgt voor een vlotte en pragmatische implementatie en integratie van new ways of working. Uw meerwaarde: HR data die leven.

HRbuilders is a passionate, visionary ,European HR Interim Management leaderAt HRbuilders we are committed to connecting great HR people, providing you with valuable curated content and helping you as an HR professional to stay ahead of the curve. It is also our mission to shake things up in the in the sector of Human Resources and to look into the new ways of working in game changing companies.