Congres HR in de zorg en diensten
07 jun 2018

Congres HR in de zorg en diensten

Alles verandert. Voortdurend. Zéker in de zorg. Nieuwe taken, nieuwe technologieën, nieuwe accreditaties, nieuwe netwerken, nieuwe visies, nieuwe financieringen, ... Maar veranderen is ook ontwikkelen, en ontwikkelen is leren.
Niet alleen medewerkers leren, ook teams en organisaties beschikken van nature uit over heel wat ‘leer-kracht’. Een uitgekiend vormingsbeleid is daarbij een mooi vertrekpunt, maar leren is vooral een cultuur die leeft in een organisatie. Leren, proberen, falen zelfs, zorgt ervoor dat organisaties in beweging komen én blijven. En zich daardoor onderscheiden op het vlak van innovatie, employer branding, klanttevredenheid, efficiëntie, ...
Organisaties hebben dus heel wat te winnen bij het ontwikkelen van die geheime superkracht. Net daarom zetten wij die leer-kracht centraal op HR in de Zorg 2018. Wat talent is voor uw medewerker, is leer-kracht voor uw organisatie: een onuitputbare bron van klant- én medewerkerstevredenheid. Ontdekt u mee úw superkracht?

klik hier voor meer info

Dit congres, puur gericht op de zorgsector, is een jaarlijks initiatief van vzw VORM. Progreso is trots partner te zijn van deze dag vol inzichten, cases en uitwisseling. Onze klanten Groep Zorg en AZ Delta zullen er hun verhaal brengen van hoe hun HR –aanpak resultaten en verbondenheid op het werk impacteert.