VOV beurs
16 nov 2017

VOV Beurs

In tijden van snelle veranderingen op het vlak van HR en Digital kiest Progreso er meer dan ooit voor ‘leren’ hoog op de aganda te zetten en dit in diverse vormen. We kunnen dan ook niet ontbreken op de VOV beurs, waar de learning professionals van de toekomst in contact treden met mensen en organisaties, op zoek naar de meest werkbare leerconcepten.

 

Progreso zal samen met klant AZ Delta een workshop geven waarbij theorie en praktijk rond het implementeren van learning & performance tools kritisch zal worden besproken. Een boeiend tweegesprek, recht vanuit de realiteit, met focus op mensen, data en resultaten.

Meer info op http://vovbeurs.be/workshops/progreso

 

Uw agenda voor de VOV beurs:

 

Vanaf 9u kan u ons ontmoeten op onze stand 66 en gaan we graag met jou in dialoog omtrent learning, talent development, performance en continuous feedback. 

 http://vovbeurs.be/beurs/standen/progreso-gesprekshoek

 

Om 10.50u treft u ons in zaal Terra voor de workshop “No Chaos - Praktijklessen in comfort bij de implementatie van uw LMS of HR software - Dubbelgesprek met AZ Delta - Iets om naar uit te kijken!  

Progreso zal er samen met klant AZ Delta een workshop geven waarbij theorie en praktijk rond het implementeren van learning & performance tools kritisch zal worden besproken. http://vovbeurs.be/workshops/progreso

 

Om 14.30u treft u ons in Black Box 5 voor een inspiratiesessie over “LMS, Kwalificaties of geïntegreerde HR software - Essentials over HR data en waar die nu echt tot meerwaarde leiden”. http://vovbeurs.be/beurs/inspiratiesessies/progreso