Stimuleer de ontwikkeling van uw interne werknemers met modulaire HR-software
27 oct. 2020

Stimuleer de ontwikkeling van uw interne werknemers met modulaire HR-software

Intern management omvat niet alleen het dagelijkse reilen en zeilen binnen uw organisatie, maar evenzeer het stimuleren van de ontwikkeling en wendbaarheid van uw werknemers.

En dat is een doorlopend proces dat nauwkeurig moet worden opgevolgd om succesvol te zijn. 

HR-software van Progreso zorgt ervoor dat u opleidingen, vaardigheden en competenties van uw menselijk kapitaal op de voet kan volgen.

 

Wat zijn de voordelen?

 

HR-software kweekt learning agility

 

Zeker in de huidige maatschappij is leren een constant proces. Mensen en organisaties worden voortdurend uitgedaagd om up to date te blijven. Reken daar ook meer flexibele werkvormen en een toename aan informatiekanalen bij, en u begrijpt meteen dat het bij het intern management soms moeilijk is om door de bomen het bos nog te zien.

 

Net daarom biedt Progreso modulaire HR-software aan, die het volledige traject van uw werknemers opvolgt: zo bekijkt u in een oogwenk welke opleidingen reeds voltooid zijn, en welke nog opportuun zijn. Zo blijft iedereen up to speed. Een intuïtieve interface zorgt ervoor dat u in een oogopslag kan nagaan welke kansen al benut zijn, en welke nog open liggen.

 

Wendbaarheid dankzij HR-software

 

Als de actualiteit ons iets leert, is het dat de dagelijkse realiteit enorm snel kan veranderen. Andere situaties vergen soms ook andere vaardigheden, en net daarom is het zo belangrijk om op de voet te volgen welke opleidingen uw werknemers reeds hebben voltooid, en welke nog op stapel staan.

 

Denk bijvoorbeeld aan het verwerven van nieuwe accreditaties en certificaten of systemen en processen waar men zo snel mogelijk mee vertrouwd moet worden. Door dat alles via de HR-software van Progreso te stroomlijnen, bent u er zeker van dat uw intern management vlot en eenvoudig verloopt. Zo bent u er zeker van dat uw organisatie en uw menselijk kapitaal wendbaar blijven. Versterk de interne dynamiek

 

Een onmisbaar deel van intern management is communicatie: alleen door frequent gesprekken in te plannen met uw werknemers bent u zeker van hun vooruitgang en tevredenheid. De HR-software van Progreso laat toe om eenvoudig en snel (in)formele gesprekken in te plannen. Op die manier last u op gezette tijden feedbackmomenten in, die essentieel zijn voor de ontwikkeling van uw mensen en organisatie. 

 

Ontwikkel soft skills en hard skills 

 

De HR-software van Progreso is niet alleen bruikbaar wanneer het gaat om het bijhouden van hard skills zoals certificaten, kennis van specifieke systemen of andere meetbare kwaliteiten. Ook soft skills zijn van een onmiskenbaar belang in elke organisatie. 

 

In uw intern management wilt u dus ook rekening houden met de verschillende soft skills van uw medewerkers: hoe gaat een medewerker bijvoorbeeld om met collega’s? Wat met werkethiek, flexibiliteit, organisatie? 

 

De HR-software van Progreso stelt u in staat om eenvoudig alle soft skills en hard skills van een medewerker te bundelen in één overzichtelijk, dynamisch profiel. 

 

HR-software zorgt voor tijdwinst

 

Dankzij HR-software hoeft u voor uw intern management niet langer te werken met een massa aan Excel-sheets, of hoeft u geen collega’s te bellen wanneer u informatie nodig heeft over de vaardigheden en kansen van een medewerker. 

 

Progreso biedt één modulair en dynamisch platform aan dat volledig af te stemmen is op de noden van uw organisatie. Daarin vindt u in één oogopslag alle informatie terug die relevant is voor elk van uw werknemers. En dat bespaart u enorm veel tijd. 

 

HR-software van Progreso werkt verrijkend

 

Verrijking en ontwikkeling is iets waar we vandaag de dag allemaal mee bezig zijn. Om beter te worden in wat we doen, om beter om te gaan met de mensen rondom ons, om ons bewuster te zijn van ons kennen en kunnen. 


Benieuwd wat de HR-software van Progreso kan betekenen voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Dan helpen wij u met plezier verder.