Privacy

Beste bezoeker,

 

Via deze pagina willen wij u inlichten over hoe Progreso omgaat met de persoonsgegevens, die u via onze Web Sites verstrekt.

 

Progreso verwerkt deze persoonsgegevens

  • voor het verschaffen en behouden van toegang tot de websites of bepaalde pagina's ervan.
  • om inzicht te verkrijgen in uw interesse in de website en ons bedrijf, en het kunnen beantwoorden aan uw behoeften.
  • om statistieken te kunnen opmaken. 
  • om u te contacteren met het oog op het verstrekken van informatie betreffende de diensten van Progreso.
  • om u toe te laten te solliciteren voor vacatures bij Progreso, en om uw kandidatuur op te volgen.
  • indien u aangeworven wordt, om uw contract als werknemer van Progreso te kunnen uitvoeren.
  • om de beveiliging van de door ons verwerkte gegevens te kunnen opvolgen.

 

Uw persoonsgegevens worden door Progreso verwerkt, en kunnen worden doorgegeven aan volgende derden:

Voor het versturen van mailings:

The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp

lid van het EU-U.S. Privacy Shield Framework, gewaarborgd door een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie. De lidmaatschapsgegevens en het Privacybeleid vindt u hier.

 

Door de persoonsgegevens te verschaffen, en deze privacyverklaring te aanvaarden, geeft u Progreso en haar bevoegde medewerkers uitdrukkelijk en ondubbelzinnig toestemming om alle persoonsgegevens die u via deze web site bezorgt te verwerken. Progreso behandelt deze gegevens vertrouwelijk. Door aan te duiden dat u op de hoogte wenst te blijven stemt u tevens in met het verwerken van bepaalde gegevens door The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp zoals hierboven vermeld, en verklaart u zich akkoord met het Privacybeleid van dit bedrijf. U kan de gegevens die door dit bedrijf worden verwerkt steeds raadplegen en aanpassen via de link ‘update subscription preferences’ onderaan de mailing. U kan uzelf ook uitschrijven via de link ‘unsubscribe from this list’.

 

Progreso verwerkt uw IP adres om de toegang tot onze web sites te kunnen verzekeren. Uw IP adres wordt ook gelogged om de beveiliging van de door ons verwerkte gegevens te kunnen opvolgen.

 

Progreso is de Verwerkingsverantwoordelijke voor deze persoonsgegevens:

Progreso
Lange Lozanastraat 258
2018 Antwerpen

Tel.: 32-(0)3-289 20 00

E-mail: info@progreso.be

 

Progreso bewaart deze gegevens

  • indien u een vraag stelt: zolang nodig om uw vragen te beantwoorden
  • indien u zich heeft ingeschreven op de nieuwsbrief: tot u deze inschrijving intrekt
  • indien u ons contacteert voor een voorstel: 5 jaar
  • indien u solliciteert en u wordt niet weerhouden: tot het afsluiten van uw kandidatuur, of langer wanneer u ons daartoe toestemming geeft.
  • indien u solliciteert en u komt in dienst: zolang nodig om uw contract als werknemer van Progreso te kunnen uitvoeren.
  • gedurende 6 maanden voor wat betreft het loggen van uw bezoek aan de web pagina’s, nadat u in het kandidatenportaal bent ingelogged.

 

U heeft steeds het recht om uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens in te trekken. In dat geval bewaren wij ze niet langer. U heeft eveneens het recht om uw gegevens op te vragen, te laten wijzigen of wissen, of een beperking van de verwerking ervan te vragen. U heeft ook het recht ons te vragen deze gegevens over te dragen.
U kan ons hiervoor contacteren via info@progreso.be of op telefoonnummer 32-(0)3-289 20 00.

Indien u meent dat uw Persoonsgegevens niet conform de GDPR beveiligd en/of verwerkt worden, heeft u het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.