100% focus op HR-software

100% focus op HR-software

HR software is de core business van Progreso. Dit is ons vak, onze métier, vanaf de technologische zijde over de implementatie tot support bij het pragmatische gebruik ervan.

We beschikken daartoe over een uitgebreide expertise in HR, IT, veranderingsmanagement, projectmanagement en organisatieontwikkeling, essentiële voeding voor onze samenwerkingstrajecten.

Progreso staat voor een team van enthousiaste mensen die zich 100% inzetten voor een goed resultaat. We geloven in samenwerking en partnership en streven steeds naar een win-win, waarbij een aangename én rendabele relatie voorop staat.

Progreso staat tevens voor een systeem, een software oplossing die inzicht brengt in uw HR data. De uitgebreide informatie over mensen en hun ambities en realisaties wordt op een logische en transparante manier ter beschikking gesteld van de verschilende stakeholders, gevolgd door de juiste acties en de relevante beslissingen.

"We love data, we love people, we love results"
- Luc Christiaens, CEO Progreso -

Luc Christiaens, CEO Progreso

Als bedrijf heeft Progreso sedert vele jaren een duidelijke missie: talent en prestaties verbinden met elkaar zodat zowel organisatiedoelstellingen als carrièrepaden op de meest zinvolle manier kunnen worden georganiseerd.

Onze purpose en zingeving zit heel specifiek in het brengen van comfort en gebruiksgemak om in een steeds sneller veranderende wereld het hoofd koel te kunnen houden en te focussen op wat echt telt: bouwen aan de ontwikkeling en evolutie van mensen en van organisaties.

Met én voor onze klanten

Progreso is alert voor trends en tendenzen op het vlak van HR en digital. We luisteren goed naar klanten en markt, voeden onze roadmap met de nieuwe behoeften en ontwikkelen onze applicatie en services in lijn daarmee. Zo houden we vinger aan de pols voor het toekomstgericht servicen van onze klanten, ongeacht wat hun maturiteit is en op welk ritme ze nieuwigheden wensen te implementeren.

De ambitie van Progreso is groot. Niet enkel streven we ernaar een gezonde economische realiteit op te bouwen, nog belangrijker vinden we onze maatschappelijke bijdrage, waar we mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen en als partner een maximale nabijheid willen bieden.

Dit wordt veruiterlijkt in onze positionering van “HR software-Made in Belgium”. We zijn bijzonder trots om reeds verschillende keren in de ‘Deloitte’s Technology Fast50’ opgenomen  te zijn, de ranking van de 50 snelste groeiers op het vlak van technologie. Daarnaast werden we ook genomineerd in het kader van de HR Excellence Award, wat ons het label ‘Top HR Service provider’ opleverde.

 

Ons DNA

Waar we voor staan;wat ons bindt en wat u van ons mag verwachten, wordt geëxpliciteerd in onze 4 waarden.

CUSTOMER FOCUS

Customer focus betekent voor Progreso dat alles wat we doen en zijn, moet bijdragen aan het partnership met onze klanten. Wij streven naar win-win vanuit een 100% partnership spirit. Wij willen met de klant aan dezelfde kant van de tafel zitten, samen overleggen, beslissen en groeien.

DRIVE FOR PERFORMANCE

Prestaties zijn voor ons niet de minimale standaard. Prestaties zijn meer. De objectieve KPI kan slechts tot volle impact komen als de ‘koude’ prestatie wordt geïnspireerd door een passie en gedrevenheid om meer en beter te willen doen. Ook de moed om te challengen en knopen door te hakken illustreert onze drive for performance.

OPEN MIND

Alleen een open geest houdt ons wakker voor evolutie, voor kansen en voor opportuniteiten. We veren mee, absorberen, analyseren en komen samen tot creatieve oplossingen. Een open geest laat toe te leren en te inspireren en van daaruit positieve acties te initiëren.

INTEGRITY

De basis voor samenwerking in alle richtingen is vertrouwen. Vertrouwen ontstaat als er respectvol met elkaar wordt omgegaan. Afspraken nakomen, de bedrijfsidentiteit uitdragen, ownership nemen, leren uit fouten en verantwoord en discreet omgaan met informatie, tijd, geld en middelen is hierbij essentieel.