Laat je inspireren tijdens de evenementen van Progreso

Onze vorige events

Bij Progreso bruist het van de activiteit. Op regelmatige tijdstippen zetten we de deuren open voor onze klanten en hun collega's.

We organiseren hiertoe inhoudelijke netwerkevents: onze Progreso Keynotes; maar ook workshops waarin we per sector peilen naar actuele onderwerpen die we dan kunnen vertalen als nieuwe functionaliteiten in onze software;  verder willen we onze klanten graag verderhelpen door de organisatie van user groups waarin we uitwisseling en kennisdeling vooropstellen.

Uiteindelijk neemt Progreso waar mogelijk ook deel aan externe events rond ons vakgebied zoals de Vlerick HR dag en de VOV beurs.   

Een compleet overzicht vind je hieronder. Tot snel @ Progreso!

 

HR Tech Fair

11 jun 2019

HR Tech Fair: 15 oplossingen rond E-HRM onder één dak!

HR en technologiebeurs @ HOWEST

30 mrt 2019

Maak HR slim, aangenaam en efficiënt Onze samenleving is in volle technologische verandering. We passen ons constant aan nieuwe ontwikkelingen aan en dit op tal van domeinen (gezondheid, recreatie, onderwijs, huishouden,…) Ook binnen HR doet nieuwe technologie haar intrede. Een modern HR vereist voortaan moderne tools. Maar kan die technologie zich ook aanpassen aan de vragen van een duurzaam HR? Kunnen computers HR-taken uitvoeren, die normaal enkel mogelijk zijn via menselijke intelligentie? Hoe kunnen we de nieuwe technologie gebruiken om het werk terug menselijk te maken? Kom het ontdekken op de eerste editie van HR en technologie.

Apéro Event - Mobility Shifters @ BMW Belux

20 nov 2018

Voor BMW Belux vormen Mobility Shifters de uitdaging én de opportuniteit van de toekomst. HR Manager Tom Troch geeft er sedert 7 jaar vorm aan een toekomstgericht HR beleid. Het afstemmen van merk, business, ambitie en arbeidsvoorwaarden is een puzzle die permanent in beweging is.

HR Excellence Awards 2018

15 nov 2018

Voor de vierde maal reeds werd Progreso genomineerd als Award Nominee en excellente HR Services provider. Op de Awards night zullen wij samen met de hele HR Community kunnen kennis nemen van de winnaars in de diverse categorieën, alsook uitwisselen over de boeiendste HR themas die ons allen vandaag bezighouden.

Gala Vlaamse HR-Ambassadeurs

18 okt 2018

Progreso is terug proud sponsor van dit jaarlijkse event waar de Award HR Ambassadeur van het jaar zal worden uitgereikt aan het bedrijf met de meest impactvolle HR Transformatie.

15e Vlerick HR Day

13 jun 2018

HR practitioners meet HR academy 13 juni 2018, campus Gent

Congres HR in de zorg en diensten

07 jun 2018

Dit congres, puur gericht op de zorgsector, is een jaarlijks initiatief van vzw VORM. Progreso is trots partner te zijn van deze dag vol inzichten, cases en uitwisseling. Onze klanten Groep Zorg en AZ Delta zullen er hun verhaal brengen van hoe hun HR –aanpak resultaten en verbondenheid op het werk impacteert.

Apéro Event - Employee Centricity @ Real Dolmen

27 mrt 2018

Bij Real Dolmen staat de medewerker centraal! William De Plecker, HR Director bij Real Dolmen licht het change traject toe dat Real Dolmen doorlopen heeft met als sluitstuk een volledige rebranding en een nieuw logo als kapstok voor employee centricity. Want de medewerker staat bij Real Dolmen altijd centraal.

Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar

22 mrt 2018

De volgende editie 'Wie wordt de Antwerpse jonge Ondernemer 2018' komt eraan! Op donderdag 22 maart 2018 in de KBC toren te Antwerpen, wordt uit 4 finalisten de 'Antwerpse Jonge Ondernemer van het jaar 2018' verkozen. Met deze award wil elk jaar een erkenning geven aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich bovendien weet te toetsen aan de beginselwaarden van JCI, Junior Chamber International.

VDP Antwerpen organiseert "HR ContiNEW"

15 mrt 2018

Seminarie "HR ContiNEW" met internationale spreker Gijs van Wulfen en Ingrid De Clercq. Samen brengen ze een wervelend verhaal over de verankering van innovatie & creativiteit in je organisatie.

The Future of hr: digital and agile

28 nov 2017

Hr: ready for the challenges of the future? Onze wereld is volop in verandering. De effecten van de globalisering, digitalisering en demografie hebben een grote impact op de economie en de bedrijven. Alle klassieke paradigma’s over werk, werkrelaties, leiderschap, motivatie,… staan onder druk. Er is steeds meer onvoorspelbaar. Dit geldt ook voor de omgeving waarin bedrijven zaken doen.

VOV beurs

16 nov 2017

Progreso is opnieuw hoofdsponsor van de tweejaarlijks VOV beurs; Dé dag voor alle professionals actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM

HR Excellence Awards 2017

16 nov 2017

Voor de derde keer reeds werd Progreso genomineerd als Award Nominee en excellente HR Services provider. Op de Awards night zullen wij samen met de hele HR Community kunnen kennis nemen van de winnaars in de diverse categorieën, alsook uitwisselen over de boeiendste HR themas die ons allen vandaag bezighouden.

Gala Vlaamse HR-Ambassadeurs

12 okt 2017

Progreso is terug proud sponsor van dit jaarlijkse event waar de Award HR Ambassadeur van het jaar zal worden uitgereikt aan het bedrijf met de meest impactvolle HR Transformatie.

14e Vlerick HR Day

14 jun 2017

HR practitioners meet HR academy 14 juni 2017, campus Gent